Prosjekter

Hva Zoaring jobber med

(Siden oppdateres)

Alle

Grammatikk

Animasjon

Scribe

E-læring

Rådgivning

Digitale løsninger

E-læring

Digitale løsninger

Kampanje for OBOS: Psykologisk trygghet

I 2023 ønsket OBOS å starte opp en psykologisk trygghet-kampanje som skulle nå ut til alle ansatte. De ville forklare hva psykologisk trygghet er, hvorfor det er viktig i OBOS og, ikke minst, hvordan vi oppnår psykologisk trygghet på arbeidsplassen.

Les mer

Scribe

HMS-univers på tre vis

Det finnes utallige måter å løse et kommunikasjonsbehov på, men i dette tilfellet har vi plukket ut tre unike løsninger for tre kunder innen HMS.

Les mer

Scribe

Forklaringsvideo for PBL

Da regjeringen i 2019 foreslo å kutte om lag 600 millioner kroner i pensjons- og kapitaltilskuddet til barnehager, ønsket PBL å lage en forklaringvideo for å illustrere hvordan disse kuttene ville påvirke de private barnehagene.

Les mer

Animasjon

Prosessfilm for HeidelbergCement

HeidelbergCement (Norcem Brevik) kom til oss med et ønske om å lage en prosessfilm som enkelt kunne forklare den nye og banebrytende klimateknologien – CCS, eller fangst, lagring og transport av CO2.

Les mer

Scribe

Opplæringsfilmer for Hurtigruten

Hurtigruten har et omfattende digital læringsportal kalt Hurtigruten Academy. Vår jobb ble å lage supplerende opplæringsfilmer for Hurtigruten som kunne introdusere og forklare de ulike temaene.

Les mer

Animasjon

Animasjoner for Kreftforeningen

Kreftforeningen har mange ulike tjenester for å hjelpe kreftsyke og pårørende i en vanskelig og utfordrende tid. De trengte derimot hjelp til å få ut informasjon om de ulike tjenestene, og formidle hva de ulike tjenestene er og hvem det er for.

Les mer

Animasjon

Animasjon om smittevern for NRK

NRK ønsket en ny og engasjerende måte å minne sine ansatte på smittevernreglene idet de skulle tilbake på kontoret fra hjemmekontor.

Les mer

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Skriv inn kontaktinformasjon, så hører du fra oss!

Takk! Vi har mottatt meldingen din :)
Oops! Her gikk noe galt. Prøv igjen :)