Tjenester

Vi tilbyr tjenester innenfor produksjon av innhold, rådgivning og distribusjon.

Produksjon av innhold

Møte mellom kunde og Zoaring

Animasjon

Vi lager animerte forklaringsfilmer og reklamefilmer som sikrer at innholdet huskes – og forstås. I kortformat og langformat. Til interne målgrupper og til eksterne målgrupper. For globale merkevarer og gründere. Uansett hva du vil kommunisere, og uavhengig av hvor komplisert budskapet ditt er, er en animasjonsfilm et troverdig og engasjerende kommunikasjonsverktøy. Her er det kun fantasien som setter grenser.

Les mer
Bilde som viser en illustratør som jobber med en tegnefilm

E-læring

Sikre læring og forståelse i din bedrift med et digitalt kursopplegg. Vår misjon er å gjøre e-læring gøy. Våre e-læringskurs er basert på mikro- og nanolæring, og tar for seg små porsjoner med ny informasjon. Våre kurs passer godt inn i en travel arbeidshverdag med høyt tempo og mange avbrytelser. Vi bruker en kombinasjon av film, tekst, illustrasjoner og refleksjonsoppgaver for å sikre et best mulig læringsutbytte.

Les mer
Skjermbilde av den digitale løsningen Zelo, som er utvikling av Zoaring

Tekstforfatting

Vi hjelper din bedrift med innholdsproduksjon, klarspråk og kommunikasjonsrådgivning. Våre tekstforfattere har lang erfaring med tekstproduksjon for bedrifter innen et bredt spekter av bransjer og fagfelt. Vårt mål er å sikre at ditt budskap blir formidlet på en enkel, effektiv og forståelig måte. Enten det er tekst til reklamefilm, e-læring, interne strategier eller ekstern markedsføring.

Les mer

Rådgivning

Strategi

Vi kan være en diskusjonspartner og rådgiver når din bedrift skal lage en ny kommunikasjonsstrategi. Eller når dere skal undersøke nye muligheter og virkemidler for både intern- og eksternkommunikasjon.

Ta kontakt

Internkommunikasjon

Vi har jobbet sammen med 350 store, mellomstore og små bedrifter i hele landet. Bruk vår innsikt og erfaring til onboarding og opplæring av nyansatte, utforming av strategi for internkommunikasjon, interne kampanjer. For å nevne noe.

Ta kontakt

Distribusjon og tekniske løsninger

Digitale flater

Innhold har liten effekt dersom det ikke når frem til mottakeren. Vi hjelper med å finne gode løsninger for distribusjon og synlighet, enten det er snakk om sikkerhetskampanjer, nano-læring, eller utrulling og forankring av strategi.

Ta kontakt

Produksjon av e-læring

Bruk oss for å lage og publisere e-læringsmateriell, enten du har innholdet selv og trenger hjelp til teknisk implementering, eller ønsker et nytt kurs bygget helt fra bunn. Vi bruker løsninger som er kompatible med de fleste LMS-systemer.

Les mer

Distribusjon med Zelo

Zelo er et digitalt verktøy for å lage, sende og spore kommunikasjon. Lag og send e-læring, kampanjer, sikkerhetsmoduler, eller hva enn du trenger å distribuere til ditt publikum.

Som et søsterselskap av Zoaring, er Zelo tuftet på mye innsikten og kundebehovene i Zoaring.

Besøk ZeloEller ta en prat med oss

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Skriv inn kontaktinformasjon, så hører du fra oss!

Takk! Vi har mottatt meldingen din :)
Oops! Her gikk noe galt. Prøv igjen :)