Om oss

I Zoaring er vi kompromissløse i jakten på forenkling, uansett om utfordringen er å forklare hva biosimilær kreftmedisin er, hvordan arealplanlegging i kommune-Norge fungerer eller å få ansatte gira på IT-sikkerhet gjennom en rockeopera.

Vi har hjulpet over 350 selskaper og organisasjoner med å skape enkle, spennende og effektive historier – enten gjennom film, e-læringskurs eller rådgivning.

Så skader det ikke at vi er jysla kjekke å jobbe med også.

Anja Marie Falch

Kreativ leder

anja@zoaring.com

Kreativ leder og selvdiagnostisert fonofob. Anja er kapteinen på Zoarings kreative skip og kan kommunikasjon, forenkling og formidling av budskap til fingerspissene. Med en urokkelig tro på at ingen utfordringer er for store, sørger hun for at kundens forventninger ikke bare møtes, men overgås gang på gang.

Bjørnar Hauge Døhlen

Illustratør og animatør

bjornar@zoaring.com

Illustratør , animatør og profesjonell autist – som han sier selv. Bjørnar er vår kreative ildsjel som setter dine ideer til live – hele veien fra første skisse til fullkvalitets animasjon.

Henrik Jesman Sunde

Kommersielt ansvarlig

henrik.jesman@zoaring.com

Grunder, salgssjef og vaffelansvarlig i Zoaring. Henrik er mannen du kontakter hvis du vil ha forslag til en god kommunikasjonsløsning for din bedrift.

Ingvild Olaussen

Senior tekstforfatter og prosjektleder

ingvild@zoaring.com

Tekstforfatter, prosjektleder, og kontrollfrik! På best mulig måte har Ingvild kontroll på absolutt alt, og har en struktur de fleste kan drømme om. Kombiner det med kreativitet og skaperevne, så kan du være sikker på at dine prosjekter er i de tryggeste hender.

Mimmi

Terapihund

contact@zoaring.com

Terapihund, vaktbikkje, og kontorets lille fluffball. Mimmi tilbringer de fleste dagene på kontoret i sakkosekken eller tiggende ved lunsjbordet. Hun er god på å tilby omsorg og kos i travle tider.

Noah Whitson

Produksjonssjef

noah@zoaring.com

Produksjonssjef, klipper extraordinaire og vår Oslo-representant! Han er den som får alle bitene, og pusler det hele sammen med høy kvalitet, kreativitet og sømløshet. Vi vet ikke sikkert hvor mange filmer Noah har klippet i sin tid i Zoaring, men det er tre- eller firesifret.

Ole-Kristian Førde

Tekstforfatter og prosjektleder

ole-kristian@zoaring.com

Tekstforfatter, prosjektleder og bedriftens fotballstjerne. Ole-Kristian loser prosjektet ditt trygt i havn, og sikrer høy kvalitet på tekst og innhold.

Simen Ytre-Arne

Daglig leder

simen@zoaring.com

Grunder, daglig leder og IT-geniet på kontoret. Simen er vår altmuligmann – som både holder Zoarings affærer i orden, styrer prosjekter og økonomi, og kan fikse det meste av digitale løsninger.

Frilansere og nettverk

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Skriv inn kontaktinformasjon, så hører du fra oss!

Takk! Vi har mottatt meldingen din :)
Oops! Her gikk noe galt. Prøv igjen :)