Tekstforfatting

Effektiv kommunikasjon starter med god tekst. La oss hjelpe deg med å finne de rette ordene.

Vi hjelper deg

Vi kan bistå med digital innholdsproduksjon, teksthjelp og tekstforfatting – eller delta i prosessen som kommunikasjonsrådgiver.

Vår filosofi alltid å forenkle det du skal formidle. Gjennom forenkling sikrer vi at målgruppen – enten det er ansatte i din bedrift eller potensielle kunder i markedsføringsøyemed – forstår, tar eierskap til og husker det du ønsker å formidle.

Klarspråk

For å forsikre forenkling i alt tekstarbeid, baserer vi oss på klarspråk – altså korrekt, tydelig og direkte språk som er tilpasset målgruppen. I tillegg har vi i Zoaring våre egne, elleve forenklingstips som vi bruker i alt vi skriver. De går, blant annet, ut på å unngå bruk av buzzwords, å vite hvem målgruppen er, bruke riktig tegnsetting, skrive kort, forklare fagord og – selvfølgelig – å lese korrektur til slutt.

Litterære virkemidler

Men, klarspråk betyr derimot ikke at språket trenger å være kjedelig. For etter vi har forstått og forenklet innholdet, kan vi begynne å leke oss med teksten.

Basert på den tonen, stemningen eller følelsen du ønsker å få frem med teksten din, vil våre tekstforfattere sprite opp og forsterke innholdet med ulike litterære virkemidler – samtidig som innholdet kommer tydelig frem.

De ulike virkemidlene vi bruker i teksten er med på å forsterke innholdet. Enten det er gjennom humor, metaforer eller allegorier, dialog, overdrivelse, repetisjoner, kontraster og mye mer! Det er uendelig med litterære grep vi kan ta i bruk for å få frem budskapet.

Vi vil gjerne høre fra deg

Vi tar veldig gjerne en kjapp prat med deg – enten du har et konkret kommunikasjonsbehov eller en litt løsere idé som du trenger hjelp med å gi mer konkret form.

Skriv inn kontaktinformasjon, så hører du fra oss!

Takk! Vi har mottatt meldingen din :)
Oops! Her gikk noe galt. Prøv igjen :)